De resultaten….

In de drukte heb ik mezelf niet de tijd gegund om van alle productie foto's te maken. Wel kan ik nu laten zien hoe mijn en Miems Cardtrick-quilt eruit zien. Het  bonusproject dat ik ook nog wil gaan maken, ben ik niet meer gestart. Ik besloot om nog even lekker te gaan kletsen in plaats van gedwongen aan de naaimachine te werken. Carla is aan het begin van de midweek met the crown of thorns, zoals het patroon heet, begonnen. Ik heb ook een foto van een paar van haar blokken genomen. Ik ga natuurlijk heel andere kleuren gebruiken, maar dit zijn de blokken.Midweek_011

Deze top is van Miems.

Midweek_013_2

Mijn versie.

Midweek_012_2

Carla's blokken.

Please use the tranlate button.

Eén gedachte over “De resultaten….”

  1. Heel mooi die van Miems , stemmig ! Ze is ook een eind gekomen hxe9 !
    Die van jou ademt een andere sfeer uit , maar evengoed mooi.
    Maar die blokken van Carla lijken me knap ingewikkeld te zijn ,wel heel gaaf …. .
    Daar was geloof ik geen voorbeeld van ?
    Gr. R.

Reacties zijn gesloten.