Voorbereidingen

Vanavond ook de voorbereidingen gedaan voor de workshop Ragtime, die ik voor mijn verjaardag cadeau heb gekregen. De blokken zijn gesneden. Nu nog al mijn spulletjes verzamelen en dan morgen op naar de Lapjesgaard.

Huisje_003 Tomorrow I will atend the workshop Ragtime quilting which I got as a birthday gift. The blocks are cut. Now I have to get the rest of my stuff together.

Eén gedachte over “Voorbereidingen”

  1. Ben benieuwd hoe het was. Dat is precies wat iki nog “even” voor ik het ziekenhuis inga voor onze oudste kleinzoon wil maken. Hij is in aug. jarig, en dan zijn we er niet. Wil het dus voor ons vertrek naar NL afhebben. Hoop de “rafels” als ik weer thuis ben en herstellend, in die tijd te kunnen knippen. Je laat toch wel het eindproduct zien, he? Ik heb er deze keer geen binnenvoering/batting ingedaan. Twee lagen flanel is deze keer genoeg, daar het niet voor hartje winter is bedoeld!

Reacties zijn gesloten.