Nageaapt.

Bep en Anja hadden tijdens de midweek een heel handig tasje bij zich. Hierin konden ze alle quiltbenodigdheden zoals pennen, linaaltjes, enz, enz in kwijt.  Ineke was er ook helemaal enthousiast over. Anja heeft daarom Ineke een workshopje gegeven hoe je zo’n tasje maakt. Ik heb nu voor Miems ook dit tasje gemaakt. Ze weet het nog niet, maar morgen zal ik het haar geven met een IKEA-draaiplateau eronder. Dan heeft ze straks alles altijd bij de hand.  Hier een foto van alleen het tasje. Morgen maak in nog wel een foto, als ik het helemaal netjes heb ingepakt.

Bep en Anja bedankt voor het patroon cq. de maten.

Huisje_004 PLease use the translate button.

Eén gedachte over “Nageaapt.”

  1. wat heb jij de vaart er in gezet ,heel mooi geworden ,is dat de stof van ineke?.

Reacties zijn gesloten.