Terug

Ja, daar ben ik weer. De studie gaat even op een  lager pitje. Nu heb gelukkig weer meer tijd voor om te quilten en lekker bij te praten met familie en vrienden. Wat een hitte vandaag. Gelukkig hoefde ik vanmiddag niet te werken. Ik heb lekker voor de tv gehangen. Verder heb ik wat spulletjes afgesopt. Lekker klooien met water. Een van die dingen was dit schilderij dat ik bijna twintig  jaar geleden zelf geborduurd heb. Het is het eerste grote borduurwerk dat ik heb gemaakt. Tot nu toe ook het enige dat af is tenminste. Nu ga ik nog even achter de naaimachine dan heb ik morgen weer iets om te laten zien.

Groetjes Helma

Borduurschilderij 002  Here I am again. Time to spend some time with family and friends. And to start quilting again. Today it was to warm to do anything. All I did was clean this embroidery I made years ago.  The first big picture I finished.  For now I will get behind the sewingmachine so I have something to show tomorrow.

Groetjes  Helma

Eén gedachte over “Terug”

  1. Jeetje, das lang geleden dat ik die heb gezien, een klassieker! Leuk zeg.. Ik zie dat je druk aan het posten geweest ben, van de week neem ik even rustig de tijd om alles te bekijken.. 🙂 XX

Reacties zijn gesloten.