Ronde vormen

Het is toch eigenlijk raar dat ik het idee blijf houden dat ronde vormen lastig te naaien zijn. Vanavond heb ik de eerste bogen van de Crown of thorns- blokken in elkaar gezet. De laatste twee lapjes kan je er pas aan zetten als het buitenste deel er aan is gezet. En dat is natuurlijk een ronde naad. Tot mijn genoegen ging dat in een keer vloeiend. De andere vier bogen zal ik morgen in elkaar flansen. Nu ga ik lekker slapen.

Crown of thorns 001I still haunted by the idea I can't sew curves. Today I proved myself wrong. Two curves put together without having to take one stitch out. Yes!! The other will have to wait till tomorrow. For now I am going to bed.

Groetjes Helma 

Eén gedachte over “Ronde vormen”

  1. Ziet er netjes uit hoor! Goed gedaan. Ik dacht ook altijd dat de ronde vormen heel erg moeilijk zouden zijn, maar sinds ik op cursus geleerd heb hoe het moet, lukt het prima. Succes met de rest.

Reacties zijn gesloten.