ontwenningsverschijnselen

Vrijdag heb ik en mijn familie genoten van een heerlijke picknick. Ook de toneelvoorstelling die daar op volgde was de moeite waard.

Toen ik daar zaterdag een berichtje over wilde schrijven, kon dat niet. Met geen enkele mogelijkheid kon ik inloggen op mijn webje. Gelukkig zijn de problemen nu weer verholpen en werkt alles weer normaal. 

Het rare is dat ik de afgelopen dagen steeds geen bericht kon achterlaten en nu weet ik niet wat ik verder te melden heb.  Nou ja ik wel een kleine update van mijn jasje. De voor- en achterkant zijn bijna klaar. Helaas zal ik moeten wachten met verder naaien tot ik de 27ste een extra klosje garen kan scoren. De winkel is even dicht tijdens de vakantie.

Jasje 001 After some problems with sighing in, everything is back to normal.  The jacket is getting done. Now I have to wait till the shop will open after a holiday break.  I have to get more yarm.

Groetjes Helma