Ragtime

Inmiddels zijn zowel de blokken voor de voorkant als die van de achterkant gesneden. Aan de voorkant komt gewoon quiltstof. Voor de achterzijde heb ik twee flannelstoffen gebruikt. Het is de bedoeling om het motief van de versneden nine-patch in het groot te maken. Ik heb de stapels van de verschillende blokken even zo neergelegd, als ze aan elkaar moeten worden genaaid. Een blok van de voorzijde en een blok van de achterzijde. Nu nog de vulling op maat snijden en dan kunnen we gaan naaien.

Ragtime 003

The blocks for the ragtimequilt are all cut. Both front and back. For the front I used normal quilt fabric. For the back I chose two flannels. This is the lay-out I will make. With the four blocks forming one big block. In the picture you see one block of the front and one of the back. Now all I have to do is cut the batting and than I can get started.

Groetjes Helma 

P.S. Het ging prima om via de mail aan blogje te plaatsen alleen is de layout niet helemaal zoals ik dat anders zou regelen. Verder lukt het niet om dan gelijk categoriexebn toe te voegen. En helaas vindt hotmail het nodig om reclame mee te sturen bij ieder mailtje en dat komt dan ook op mijn webje terecht.

Conclusie: Handig voor noodgevallen, maar niet als ik gewoon kan inloggen.