Een hele prestatie!

De meeste van jullie weten dat mijn moeder Miems ook quilt. Vandaag heeft ze een quilt die ze op verzoek voor een oom en tante van mij (haar broer) heeft gemaakt, afgeleverd. De quilt is ongeveer twee bij drie meter groot en bevat bijna 1500 driehoekjes.  Ik vind het een topstuk. Gelukkig waren mijn oom en tante ook erg blij met het resultaat.

Familie 014

Groetjes Helma

Please use the translate button.

2 gedachten aan “Een hele prestatie!”

  1. Goedemiddag ik ben je blogje komen bezoeken. Ga je nog met vakantie heb een goede tijd en een fijne dag.

  2. Oh wat is die mooi geworden!
    Breng je mijn complimenten even over naar Miems?
    Ocean waves he?
    Oh ja zeg, nog hartelijk dank voor je post! (schaam mij! helemaal vergeten te bedanken!)

    groetjes,

Reacties zijn gesloten.