Shoppen

Gisteren ben ik even langs de Lapjesgaard gegaan. Hier heb ik naast een gezellig kopje thee en goed gesprek, ook het benodigde klosje garen voor het groene jasje kunnen scoren.  Ik heb gelijk garen uitgezocht voor het rood/zalmme jasje wat ook nog op het programma staat. Verder heb ik het blad Quilt & Zo meegenomen. En tot slot een liniaal voor het snijden van gelijkzijdige driehoeken. Voor mijn geheime project heb ik namelijk een kleine 360 gelijkzijdige driehoeken nodig, die kan ik nu, dus een stuk gemakkelijker netjes op maat snijden.

Boeken 002

Yesterday I went to the Lapjesgaard. I stll needed some extra thread for the green jacket. I also bought thread for a red/salom jacket I will be making in the future. Further more a new dutch magazine and a ruler to cut triangles with the same size sides. I need to cut at least 360 of these triangles for my secret project.

Groetjes Helma