Gele blokken

Misschien vragen jullie je wel eens af, waarom ik twee korte berichtjes schrijf over de quilts waar ik nu mee bezig ben, in plaats van een lang bericht. Hier zit wel een gedachte achter. En wel de volgende. In de linkerkolom vind je een rijtje met categorixebe, als je op een van de onderwerpen klikt, krijg je alle berichten die aan die categorie heb gekoppeld te zien.   Als ik nu steeds meerdere onderwerpen in een bericht behandel, krijg je in die lijst per categorie ook heel veel informatie die niet bij die categorie hoort. Daarom splits ik al mijn berichten op.

Okxe9, maar dit heeft natuurlijk niets te maken met de gele blokken van de ragtime. Ik heb weer twaalf blokken gequilt. Nog 35 te gaan.  Al quiltende weg, kwam ik op het idee dat ik ook best alle letters kon quilten. Dat het ik gelijk gedaan. Het zijn de blokken van de eerste rij en de eerste van de tweede rij. Ik hoop dat jullie het kunnen zien.

Quilten 004

Omdat ik een beetjes kriegel werd van de gele blokken heb ik een groen blok doorgequilt. Dat is natuurlijk heel anders. Nu had ik van alle soorten genoeg blokken om een eerste basisblok te maken. Dat heb ik gelijk maar even gedaan.

Quilten 005 Het is de eerste van 35 blokken.   Heerlijk om weer aan een stuk verder te zijn.

Groetjes Helma

Please use the translate button.