Herhaling

Gisteravond was ik voor de tweede maal in restaurant de Hemelse modder. En het was de herhaling meer dan waard. Goed gezelschap (Marrigje en Theo), een lekker glas rosxe9 en bijzonder smakelijk eten. Een topavond. Door alle gezelligheid kan ik dit slechts laten zien van de voorgerechten.

Afb0016
Zoals je ziet waren de borden al weer weggehaald. Erop lagen een groene aspergetaartje, een Noorse garnalen en zalm cocktail en koude rode bietensoep. Allemaal overheerlijk. En dat weet ik omdat we lekker twee keer van bord gewisseld hebben. En daarna kwamen er voor Theo en mij een lamsbout. Marrigje had gekozen voor een taartje van broodpudding, tomaatjes en geitenkaas. Hier de beelden.

Afb0019

Afb0020

Afb0021

En tot slot natuurlijk Hemelse modder.

GroetjesHelma

Please use the translate button.