Nieuwe vormgeving en meer….

Zoals jullie kunnen zien heb ik het een en ander verandert aan de lay-out van mijn blogje. Het is nog wel even zoeken naar de laatste details. Nog niet alles staan nu naar me zin. Daarnaast zal ik bij het schrijven van mijn berichten ook met de nieuwe indeling rekening houden. Sommige oude berichtjes zien er nu echt slordig uit. En dat kan natuurlijk niet.

Het eerste wat ik nog moet uitzoeken hoe ik een plaatje in de linkerkolom kan plaatsen. Het is wel gelukt een link te plaatsen, maar het bij behorende plaatje krijg ik er niet bij. Welke plaatje zul je je wellicht afvragen. Nou, het plaatje van de Pincushionswap die georganiseerd wordt door Jeannet. Natuurlijk kan de foto van haar speldenkussentjes hier wel even laten zien. Zijn het geen schatjes ?  Goed, de volgende aanpassingen moeten even wachten. Ik kruip nu eerst lekker achter de naaimachine.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

Pincushion