Geheim project.

Al een paar keer heb ik een klein stukje laten zien van een geheim project. Dit project was het maken van deze balletjes.

Midweek 012
Ik heb van restjes voor iedereen zo'n balletjes gemaakt. Het paste haast niet meer in dit koffertje.

Midweek 006
Toen ik deze aardigheidjes maandagavond voor het eten bij ieder bord legde, was ik vergeten een foto te maken van alle ballen bij elkaar. Daarom het ik gevraagd of iedereen zijn bal nog even wilde inleveren, zodat ik bovenstaande foto kon maken. Iedereen was daar zeker toe bereid, maar wilde ook hun eigen bal terug. De oplossing was natuurlijk om er iets in te prikken of aan te spelden, zodat hij voor de eigenaar te herkennen was. Dit vulde ieder op zijn eigen wijze in.

Midweek 007
Groetjes Helma 

Please use the tranlate button.

Eén gedachte over “Geheim project.”

Reacties zijn gesloten.