Resultaten

Dinsdagavond ben ik even met de camera langs alle tafels gelopen. Zo ziet de zal er nu uit. Echt bezet door een groep quilters.

Midweek 002
Twee rijen met tafels.

Midweek 001

En dit is een collage van de productie tot nu toe.

92818C49-0F2B-F5F1-D527-B920A0A5A31Cwallpaper

Groetjes Helma

Please use the translate button.

2 gedachten aan “Resultaten”

  1. Leuk verslagje en leuke foto’s van de midweek. Grappig dat je de werktafels hebt gefotografeerd, geeft een mooi beeld van de “bende” die we er al snel van maakten. Gelukkig heb ik je recept van de overheerlijke peanuttoffee gevonden op je weblog, ga ik zeker eens maken. Ik heb de link ook naar downunder (Australixeb, Mooloolaba QLD)gestuurd waar mijn dochter woont. Die houdt ook wel van wat lekkers. Is het eigenlijk een Amerikaans recept?
    Ik zie dat je ook met veel andere leuke projecten bezig bent (hexjes) en/of nog meer leuks hebt gemaakt. Wat een productie!

    Groetjes Inge

Reacties zijn gesloten.