Deventer

Woensdag hebben Miems en ik ons prima vermaakt in Deventer.Eenmaal binnen zijn we eerst maar even koffie gaan drinken. Natuurlijk met een stukje appelkruimelvlaai erbij.Deventer 082
Voordat ik een foto kon maken, was alles alweer op gegeten. Daarna langs de quilts. Wat een kunstwerken. Ik heb lang niet alle quilts gefotografeerd, maar wat ik heb kan je vinden in dit fotoalbum. Deze quilt vond ik erg bijzonder.

Deventer 099 
De aparte vorm en mooie kleurgebruik vind ik super. En het pas natuurlijk prima bij het huidige seizoen. Na de eerste ronde zijn we even buiten de kerk gaan lunchen.

Quilten 001 
Al weer geen foto van het eten. Daarna zijn we nogmaals over de tentoonstelling gewandeld. Al genietend van de quilts,zijn we ook nog een paar bekende tegen gekomen. Toen we om een uur of drie naar buiten gingen, waaide het behoorlijk, maar het zonnetje scheen nog wel. Met het pontje terug naar de parkeerplaats, waar we nog een laatste blik op Deventer wierpen.

Deventer 126 
Al met al een heerlijke dag.

Groetjes Helma

Please use the translate button.