Oeps….

 
Wat dom. Ik ben gisteren helemaal vergeten de speldenkussentjes te showen. Zojuist heb ik op verschillende andere blogjes de resultaten van de Pinchusionswap bekeken. Allereerste het speldenkussen dat ik heb verstuurt.

Natuurlijk kan ik niet een 'gewoon' speldenkussen maken. HEt moet iets bijzonders worden. Ikzelf heb eigenlijk altijd twee speldenkussens ingebruik. Een voor de spelden en een voor mijn naalden. Daarom heb ik gekozen voor dit ontwerp. 

 6A26740F-61B9-0EC0-7237-4F1CD4E8C5FCwallpaper

Ja, dit is echt maar xe9xe9n kussentje. Toen ik de bloem gemaakt had, kon ik niet kiezen wat nu de voorkant moest zijn. Dit is de oplossing.

Pincushion 003 

Drukknopen!

En toen was het afwachten, wat de ontvanger er van vond. En toen bleek dat het voor haar een zeer grote verrassing was. Ze had zich wel opgegeven voor de swap, maar nooit mijn gegevens gekregen. Hoe ze aan mijn mailadres is gekomen, weet ik niet, maar via die weg kreeg ik allereerst te horen dat ze erg blij was met het speldenkussen. En daarnaast het verzoek om mijn gegevens terug te mailen. Zij zou dan zo snel mogelijk een speldenkussen mijn kant opsturen. Dit is wat ik binnenkreeg.

Pinchusion 001 
Zijn het geen schatjes. Henny, bedankt! Ik vind ze super.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

3 gedachten aan “Oeps….”

  1. Heel leuk en vindingrijk die kussentjes van jou ! En de drukknoop is ook weer IN heb ik gemerkt : ik heb ze op een nieuw jasje zitten !
    Geen wonder dat je ook eens geen tijd hebt voor zg. leuke dingen ! Het is je ruimschoots vergeven ! Groetjes , Rini.

Reacties zijn gesloten.