En op Quiltgebied….

Wat is er de afgelopen weken op quiltgebied gebeurd. Begin januari ben ik voor het eerst naar een quiltgroep geweest. Een leuke avond waar ik echt van heb genoten, maar geen foto's gemaakt. Ik heb wel de tweede punt van de Crystal Star aan elkaar gezet.

Verder was het de tweede zaterdag in januari Open dag in de Lapjesgaard. Altijd leuk om even te kijken wat er op het programma staan en bij te praten met bekende. Deze keer heb ik me niet opgegeven voor een cursus, ik moet zorgen dat ik eerst eens wat doe aan de stapel UFO's. Welliswaar heb ik geen cursus afgesproken, maar dit kon ik niet laten liggen.

Boeken 003 

De week na de Open dag, hadden Miems en ik een terugkom dag van de Oneblockwonder-cursus. Weer geen foto's! Het was leuk om te zien hoever iedereen was gekomen. Natuurlijk was ik nog niet klaar met mijn top, maar dat mocht de pret niet drukken.  Ik zal kijken of ik binnenkort in ieder geval een foto kan maken van de top van Miems, die hebben jullie volgens mij nog niet gezien.

Donderdag is er weer een Bee, dus ik ga kijken of ik voor die tijd de Crystal Star in elkaar kan zetten, dan kan ik dan het papier erachter vandaan pulken.

Groetjes Helma