Ik ben er weer.

Het is een pittig begin van het jaar geweest. Ik wil iedereen via deze weg nog even bedanken voor alle blijken van medeleven.  En nu weer lekker bloggen.

Toch nog even een korte samenvatting van deze maand. Ik ben voor het eerst in jaren echt ziek geweest. Ik ben drie dagen niet gaan werken, heb ze al snotterend en kuchend in bed doorgebracht. Inmiddels ben ik weer bijna volledig hersteld. Morgen dus weer naar de stage en daarna aan het werk.

En wat doe ik dan tussen het kuchen en zo door. Lezen. Dit was het eerste boek dat ik doorlas tussen de hazeslaapjes door.

Boeken 001 
Daarna kwam dit boek, waarvan ik ook de film maar weer eens bekeken heb. Het las heerlijk weg. En hoewel ik de film goed vind, blijf ik toch de voorkeur geven aan het boek.

Boeken 002 
Straks ga ik maar eens kijken wat er nu op mijn nachtkastje komt te liggen.

Groetjes Helma