Het dessert

Ik zal jullie gelijk uit de droom helpen. Geen aarbeien of chocolade in het dessert. Wel een heleboel andere lekkere dingen. Het is een Banoffipie met kaneelijs geworden. Een wat??? Kijk maar naar de foto's

Etentje 007 
Hier zit de taart nog netjes in de vorm.

Etentje 008 
Hier zie je boven  een koekbodem de karamel naar beneden druipen. Daarboven een laag met slagroom, waar bovenop kruimels walnoten. Verder zitten er ook nog bananen en wat koffie voor de smaak in. Zo werd het uiteindelijk geserveerd.

Etentje 010 
Een bak thee erbij en we gingen tonnetje rond de deur uit. Wat een avond. Heerlijk eten en goed gezelschap. Marrigje heeft het kookboek mee naar huis genomen. Zij heeft nu tot 5 februari volgende jaar de tijd om weer een Hemelse Modder etentje te organiseren. Ik kan haast niet wachten.

Groetjes Helma

Please use the translate button.