Expo Vijfhuizen

De afgelopen dagen is er op veel blogjes geschreven over de Creabeurs en Quilt- en patchworkdagen in de Expohal in Vijfhuizen. Als inwoner van Vijfhuizen kon ik het natuurlijk niet laten om ook een kijkje te nemen. Helaas waren juist die dagen extra druk en chaotisch, waardoor ik slechts een paar uurtjes tijd had op zondag. Samen met Miems heb ik genoten van de verschillende quilts. Wat een topstukken waren er te zien. Dom genoeg heb ik geen foto's gemaakt. Wel gezelllige praatjes met verschillende bekende van Texel en lokaal bekende.

De aankopen waren deze keer zeer beperkt. Een aantal stofjes voor de meiden van de Berenclub. En dit is wat er verder in de tas mee naar huis kwam. Wat er gemaakt moet worden met de pakketjes vertel ik nu even niet. Het worden cadeautjes.

Quilten 002 

Groetjes Helma

Please use the translate button.