Nooit genoeg ideexebn!

De vakantie is begonnen. Nu heerlijk op de bank met een kopje thee en wat lekkers. En deze keer met dit tijdschrift. Ik kon het niet in de winkel laten liggen.

Quilten 001 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

 

2 gedachten aan “Nooit genoeg ideexebn!”

  1. Vanmiddag even mee in mijn handen gestaan, maar sterk gebleven. Tenminste, dta vond ik vandaag, ik begin achteraf toch weer even te twijfelen. Maar goed dat ik door de week nooit naar de stad kan, heb ik een weekje bedenktijd, mits het blad er dan nog ism natuurlijk.

  2. Ha Helma,

    Dat ziet eruit als een leuk tijdschrift. Bij welke winkel heb je het gekocht? Boekwinkel of quiltwinkel?
    Leuk om te zien dat je ook zo met English PP bezig bent. Ik vind het ook zo leuk en lekker overal mee naar toe te nemen.

    Groetjes
    Inge

Reacties zijn gesloten.