Strippen

Gisteren zijn Miems en ik weer een dagje achter de naaimachine gekropen in de Lapjesgaard. De workshop van de dag was Strips and Curves. De stroken hadden we thuis al gesneden. En het begon dus met het aan elkaar naaien van die stroken. Aan het begin van de middag hebben we de mallen van het blok gemaakt. Ik heb mezelf niet de tijd gegund om eerst een blok te maken, maar ben doorgegaan tot ik van alle stroken een aan mijn lap had zitten. Daarna ben ik in de winkel op zoek gegaan naar bijpassende stof. Dit is het geworden.

Strips 001 

Vanavond heb ik samen met Miems haar lap in stukken gesneden. De foto's van haar lay-out zitten op haar camera. Die zal ik later tonen. Hier alleen een foto van de restjes. Dan krijg je toch een indruk van de stoffen die ze gebruikt heeft.

Strips 002 
Groetjes Helma

Please use the translate button