Alles overhoop.

De titel van dit bericht slaat op meerdere zaken. Allereerst heb ik de afgelopen weken moeten accepteren dat het een half jaar langer gaat duren eer ik mijn diploma van de IPABO krijg. Dat was wel even slikken. Inmiddels zie ik er ook wel de voordelen van. Miems en ik gaan lekker samen in september nog een midweek naar Texel. Daar kan ik nu al van genieten. Bovendien is de druk nu even van de ketel.

Verder slaat de titel op de zoektocht naar een van de dingen die ik nodig heb om het tasje te maken waar ik al eerder van aankondigde dat ik een tutorial zou maken. Bovendien koppel ik er een give away aanvast. Het is gelukt om dit ontbrekende onderdeel aan te schaffen. Morgen ga ik dan ook het tasje maken. Het is de bedoeling dat ik morgen de tutorial plaats en ook de spelregels voor de give-away publicieer. Het gaat er dus toch van komen. En wat is dat ontbrekende onderdeel zul je je afvragen? Hier een foto. Waar ik het voor gebruik zal ik morgen onthullen.

Bandje 001 
Groetjes Helma

Please use the translate button.