programma bekend

 
De eerste week van mei gaan Miems en ik weer heerlijk een weekje quilten op Texel. Vorige week donderdag viel het programma op de mat. Het eerste wat ik dacht, was dat kan je niet menen. Nee, de projecten zijn niet vreselijk moeilijk of lelijk of zo. Het probleem is dat ik van de vier projecten er wel drie wil maken. En ik heb al veel teveel half affe projecten liggen, dus eigenlijk wilde ik niets nieuws beginnen, maar verder werken aan xe9xe9n van die UFO's.

Het eerste project dat ik graag zou maken is de Costa rica card wheel. Ik heb hier een collage gemaakt van een aantal voorbeelden.

6540C75C-0AE5-797B-0F5C-BC0874CA04E8wallpaper 
Verder staat er weer een leuke tas op het programma. Daar heb ik nu even geen foto van. Als derde mogelijkheid een quilt genaamd turning 20. Deze collage vond ik toen ik even googlede. Ineke heeft er wel weer haar eigen draai aangegeven door er sticheries aan toe te voegen van narcissen.

Turning20

tot slot de dubbelzijdige Log Cabin. Hier een paar voorbeeld blokken.

Boekje-Dubbel 
En dan willen jullie nu natuurlijk graag weten wat ik nu in mei ga doen. En misschien ook wel welk project ik niet wil gaan doen. Daar ga ik voorlopig nog geen definitieve beslissing in nemen. Nog even geduld dus.

Groetjes Helma

P.S. De tutorial komt eraan. Het tasje is klaar, maar het schrijven van de tutorial zal moeten wachten tot morgen. Nu duik ik mijn bed in.

Please use the translate button.