Tutorial Organizer deel 4

Okxe9. En dan is het nu tijd voor de eindspurt. Het eerste wat er nu moet gebeuren is het plaatsen van de bodem. De vier markeerpunten gebruik je om de cirkel netjes te verdelen. Exe9n markeerpunt plaats je bij de naad. De spelden zitten dus aan de buitenzijde van de cirkel en de zakjes zijn naar binnengedraaid. De volgende komt dan precies bij het tweede stiksel dat je tegen komt. Dit herhaal je en op die manier is alles netjes verdeeld. Ik gebruik alleen spelden, maar je kan ervoor kiezen de boel eerst te rijgen. Zo ziet het eruit voordat ik genaaid heb.

Tutorial organizer 017 
Let op dat je bij het naaien je steek lengte weer terugzet naar een normale naailengte. Na het naaien krijg je dan zoiets.

Tutorial organizer 018 
En dan is het een kwestie van de boel keren. De organizer is bijna klaar. Kijk maar!

Tutorial organizer 019 
Dam gaan we nu eerst het handvat maken. Ik heb een gebruik gemaakt van spuitlijm om de klosjesstof op het gordijnband vast  te plakken. Vervolgens het ik de groene strook met veel spelden er zo om vastgezet dat ik die in xe9xe9n keer vast kon zetten. Zoals je ziet op de foto.

Tutorial organizer 020 
Ik hoefde nu alleen alles rondom vast te zetten. En dan is het klaar om aan de basis vast te maken.

Tutorial organizer 021 
Het handvat zet ik vast midden over de naad en aan de andere kant van de cirkel. Ik naai altijd een klein vierkantje waarbij ik de bovenzijde een keer extra naai, zodat die extra stevig vastzit.

Tot slot plak ik de tweede stoffen cirkel met een plakstift vast om het karton dat ik voor de bodem geknipt heb.

Tutorial organizer 022 
Plaats de bodem met de stoffen kant naar boven en je Organizer is klaar voor gebruik.

Tutorial organizer 023 
Dit exemplaar is voor Nel, maar ……..

Groetjes Helma

Please use the translate button.

2 gedachten aan “Tutorial Organizer deel 4”

  1. Helma wat een leuk tasje !
    De Tutorial is ook heel duidelijk en ik ga het zeker een keer maken.
    Van Debbie Mumm heb ik nog een mooi stofje liggen.
    Ik heb jou jaren geleden ontmoet bij een Bee van Hermie.
    Bedankt voor de uitleg, groetjes van Jacqueline.

Reacties zijn gesloten.