Feestdag

Ja, ik ben jarig vandaag. Ter gelegenheid hiervan heb ik eindelijk een nieuwe kopfoto (de foto bovenaan mijn blog.) vervangen. Ik heb gisteren de strips die ik nog overhad voor de strips and curves quilt aan elkaar genaaid om als achterkant van de quilt te gebruiken. Dit is de basis van de nieuwe kopfoto.

Toen ik vanmorgen mijn blogstatistieken bekeek, was ik behoorlijk verrast. Het is druk geweest. Er zijn ook al aardig wat reactie op de Give-away. Mocht je nog niet gereageerd hebben, gewoon doen. Niet geschoten is zeker mis!

Ik zal proberen om zo snel mogelijk op de vragen te reageren, maar dat zal wel morgen worden.

Bedankt voor alle felicitaties. En voor de nieuwsgierige onder jullie, zo jong ben ik geworden.

40 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

5 gedachten aan “Feestdag”

  1. Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd, en welkom bij de Club van Veertigers ^_^ (ben ik ook al een paar maanden lid van) Ik hoop dat je een leuke dag hebt vandaag.

  2. Hoi Helma, kwam al googelend op je weblog terecht! Van deze (41-jarige) Helma ook van harte gefeliciteerd!!
    groetjes Helma

  3. GEFELICITEERD HELMA!!!!!!!!!!!!!!
    Een stoffig jaar toegewenst met veel naaiplezier en eindelijk de lang verwachte bul.

  4. Een dag of wat te laat, maar alsnog van harte. Ben niet erg computer acttief geweest in de drukte van onze giga-verhuizing. Ik hoop dat je de dag in gepaste feestelijke stemming hebt doorgebracht……….

Reacties zijn gesloten.