Niets nodig….

Gisteren stond het stoffenspektakel in de Expohal in Vijfhuizen. We hadden voor ons zelf niets nodig, maar voor het jeugdwerk wel. Daarom zijn Miems en ik toch maar even naar deze markt gefietst. Voor het jeugdwerk zijn we prima geslaagd. Een grote zak vol.

Quilten 005 
En eigenlijk tegen de verwachting in was er voor ons ook nog iets te halen.  Er was xe9xe9n kraam die echte quiltstoffen verkocht. Hoewel we onze benodighedenlijst voor de midweek niet bij ons hadden weerhield ons dat er niet van om het een en ander aan te schaffen. Achteraf bleek dat we niet helemaal de juiste hoeveelheden hadden meegenomen, maar dat we alles bij elkaar meer dan genoeg stof hadden gekocht. De rozestofjes zijn voor Miems. Met het groene setje ga ik aan de slag. Al met al een geslaagd uitje!

Quilten 002 
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Niets nodig….”

  1. Hoi Helma,

    Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Dit lijkt me echt een moeilijke, strookjes maken dan ook nog in cirkels naaien en kleuren afstemmen. Het eindresultaat moet geweldig zijn.
    Mare is net begonnen aan haar “eigen” kussen, dus heb ik ter inspiratie maar jouw weblog bezocht. Het mocht niet baten, ze wist al precies wat ze wou. Het eindresultaat zal ik t.z.t. wel sturen.

    Groetjes Christel

Reacties zijn gesloten.