Snijwerk

De oplettende lezer weet dat ik nog niet gestart ben met het derde project uit het programma van de laatste midweek op Texel. Van de week heb ik de vulling al in de juiste maat gesneden. En vandaag ben ik begonnen met het snijden van de stof. Hier zie je de eerste twee stofjes van beide zijden van de quilt. Er kan nu begonnen worden met het naaien. 

P1000345
Als je een quilt instuur voor een tentoonstelling willen ze altijd weten hoe de quilt heet. Meestal vind ik het lastig om iets toepasselijk te verzinnen, maar deze keer heb ik de titel al bedacht voordat ik een steek genaaid heb. Roosjerood.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Snijwerk”

  1. Wat heb je toch altijd gezellig veel tegelijk te showen en vertellen. Ik herken er mijzelf ook en beetje in. Ik kan ook nooit met slechts 1 ding tegelijk bezig zijn………..
    Ahwisseling blijft toch het leukste, je kijkt tenslotte ook niet dagenlang naar hetzelfde tv programma.

Reacties zijn gesloten.