Dilemma

Gisteren liet ik weer een 'Pie' zien. Ik meldde toen al dat ik nu al snel een achtergrondstof zou moeten uitzoeken voor deze cirkels. Toen ik vandaag de gekochte randstof voor de Strips and curves tevoorschijn haalde, besloot ik om gelijk eens te kijken hoe de Pie's op deze stoffen zouden uitkomen. Het resultaat heb ik de foto gezet. 

Optie 1. middelblauw met ander kleuraccenten.

P1000399
Optie 2. Lichtgroen met een pittig marmereffect.

P1000400
Optie 3. Dit wordt de achterkant van de Strips and Curves quilt. Lekker bont.

P1000401
En nu mijn dilemma. Niet alleen heb ik geen idee welke kant ik op wil als het gaat om de achtergrond, maar bovendien merk ik dat ik ook nog geen plan heb als het gaat om de positionering van de Pie's. Advies is welkom.

Groetjes Helma

Please use the translate button.

4 gedachten aan “Dilemma”

  1. Ik vind de groene wel erg goed staan, maar jij hebt zelf zo’n geweldig gevoel voor kleur……. daar heb je mij niet voor nodig! haha

  2. Jou kennende zul je het beste kunnen kiezen voor de gestreepte ondergrond.
    En de positionering? Ik denk dat je ze mooi kunt afwisselen met de hexagonentoestanden die je aan het fabrieken bent.
    Wordt lekker bont en lekker Helma!

  3. Van het positioneren heb ik weinig verstand, maar de groene ondergrond ziet er geweldig uit!!

  4. Ik zou voor de gestreepte achtergrond gaan. Je houd van felle kleurtjes, en de pies komen echt als pies uit de stof. Probeer eens wat geks met het positioneren van de pies. sommige dicht bij elkaar en andere wat verderweg van elkaar of verspringend. Soms moet je het een poosje(paar dagen/weken) laten liggen, weer opruimen en het opnieuw neer leggen, dan komt het vanzelf goed. Ben benieuwd wat je ermee gaat doen. Veel succes.

Reacties zijn gesloten.