Koffertje

Eerder vertelde ik al dat  Miems ook met de Variahexagonnen was begonnen. Ze heeft hiervoor ook een leuk koffertje aangeschaft.

Quilten 003
De eerste vier Variahexagonnen zitten in elkaar en de volgende zijn voorbereid. Ze gebruikt heel andere kleuren als ik.  Tot nu toe heeft ze alleen blauw en groen gebruikt, maar dat gaat veranderen. Ze heeft besloten om negen verschillende kleurgroepen in deze quilt te gebruiken.

Quilten 005
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Koffertje”

  1. Weer even veel leesvoer bekeken. Jullie zitten ook niet stil, hxe8?
    Het valt me van mijzelf wel op dat sinds ik begin mei GoogleReader heb, er niet zo snel meer toe overga om een reactie te geven.
    Aleen maar stiekem gluren, dus. Niet zo leuk voor de bloggers, dus ik moet mijn leven maar eens gaan beteren.

Reacties zijn gesloten.