Op mijn kniexebn…

Na het maken van de Variahexagonnen vond ik het tijd voor iets anders. Na wat twijfel, besloot ik om de Pie's uit te gaan leggen. Er volgen nu een aantal foto's van de verschillende lay-outs die ik heb neergelegd. Welke ik ga maken? Ik heb nog geen idee. Als je een voorkeur heb voor een lay-out of een advies voor een andere variant dan hoor ik het graag.

Lay-out 1

Quilten 010
Lay-out 2

Quilten 011
Lay-out 3

Quilten 012
Lay-out 4

Quilten 013
Lay-out 5 (deze lijkt op de eerste)

Quilten 014
After making the Variahexagonnen I decided it was time to try out different lay-out of the Pies. There are five options, but I am still unsure of what to do. Any advise is welcome.

Groetjes Helma

3 gedachten aan “Op mijn kniexebn…”

  1. Ik vind ze allen leuk, maar de vierde trok mijn aandacht wel beter. Maar ik weet zeker dat jij veel beter kunt beslissen welke het zal worden.

  2. Jij slaagt er altijd welf in om iets prachtigs te maken (dat meen ik echt!), maar versie 5 springt er voor mij uit…….. Succes met de beslissing! Wat je ook keist, het wordt natuurlijk weer prachtig!!

  3. Hoi Helma
    Ik vind die pie’s geweldig. Werk je hierbij ook met malletje? Net als de hexagonnen? Zijn hier ook malletjes van te koop? Ik vind lay-out 3 leuk, maar ik hou altijd van iets geks. Laat me even wat weten.
    veel succes.

Reacties zijn gesloten.