Opnieuw een beginner

Als quilter ben ik behoorlijk ervaren, maar ook ik ben op sommige gebieden nog een echte beginner. Tot noch toe heb ik altijd vliesofix of een ander plakmiddel gebruikt als ik iets wilde appliceren. Vanavond neem ik mijn eerste stappen als het gaat om appliceren op een traditonelere manier. Ik heb gekozen voor Freezerpaper dat ik rijg om dit vervolgens te appliceren. Het is een blok van de BOM (Block of the month) Christmas Fun van Lynette Anderson. Naast appliceren en OHIO-stars moet er ook het een en ander worden geborduurd. Tot slot krijgt ieder blok nog een bijzonder knoop als detail.  Nu is het eerst tijd om te gaan appliceren. De voorbereiding is klaar, tijd voor het echte werk.

Quilten 009
Groetjes Helma

Please use the translate button.

Eén gedachte over “Opnieuw een beginner”

  1. Ben benieuwd naar je resultaat, zal vast wel weer mooi zijn.
    Waar heb je die BOM vandaan? Lijkt me een gezelligerd.

Reacties zijn gesloten.