Varen, varen…

Nadat we rustig hadden ingepakt, vertrokken we aan het begin van de middag richting Texel. De reis verliep voorspoedig, maar onze timing had beter gekund. Dit was namelijk wat we zagen toen we bij de haven kwamen. De veerboten passeerde elkaar net, nog even wachten dus.

 

Terwijl we kwam er een groepjes zeilbootjes langs. Genoeg te zien dus.

 

Aangekomen in het hotel De Pelikaan, worden we niet alleen hartelijk begroet door de receptioniste, maar ook Carla en Nel zaten in de lounge. We voelde ons gelijk weer thuis. Ik heb de tassen en koffers naar boven gebracht. En gelijk de kamer aangepast aan ons gebruik.  Ik slaap namelijk altijd ondersteboven (met mijn hoofd op het voeten eind) onder mijn eigen quilt. Hier kan je zien wat ik bedoel. Laat de midweek maar beginnen

 

Groetjes Helma

 

Eén gedachte over “Varen, varen…”

Reacties zijn gesloten.