Zondagavond

Al gauw bleek dat niet alleen Carla en Nel net als wij eerder waren gekomen. José, Froukje, Anneke, Renée en Ineke waren ook al van de partij. Met een aantal van hen hebben we heerlijk gegeten in het hotel. We moesten natuurlijk bij praten. Sommige had ik in mei nog gezien, maar voor andere was het langer geleden. We zijn zo verstandig geweest om niet al laat naar boven te gaan. En ja, dan kunnen we het allebei niet laten om toch nog even naald en draad ter hand te nemen. Miems heeft haar oneblockwonder afgewerkt. Hier foto’s van de voor- en achterkant.

   

 

En ik ben verder gegaan met de blokken van de Christmas fun BOM. Het tafeltje lag al gauw vol met alle benodigdheden van een quilter.  Morgen verder….

 

Groetjes Helma

2 gedachten aan “Zondagavond”

 1. Hoihoi, het wordt een leuk blog.
  Ik heb alleen even moeten zoeken waar ik kon reageren.
  Misschien miet je daar een woordje bij zetten? Of ligt het aan mijn dommigheid?

 2. hallo Helma , mens ik heb toch moeten zoeken om te reageren !
  Opgeven wil ik niet , maar ja ook Cuny kon het niet best vinden !
  Het ziet er al heel erg goed uit je http://www.blog !
  Hoezo lig jij omgekeerd in bed ? Thuis ook ? Houd het verband met het licht?
  Nou , ik heb deze keer ook onder mijn Show and Tell-quilt gelegen , het dek was me veel te warm ! Groetjes , Rini.

Reacties zijn gesloten.