De trekking

Het is inmiddels 18.00 uur geweest. En dus kon ik de trekking gaan verrichten. Helaas heeft de storing op mijn blog een paar stemmen weggemaakt. Gelukkig had ik alle mailtjes die ik krijg als jullie een reactie achterlaten nog in mijn mailbox, maar dat was wel even zoeken. Alles bij elkaar gingen er negentien lootjes in mijn mooie prullenbakje.

Na flink te hebben geschud, heb ik er twee winnaars uitgetrokken.

Creatineke en Annemieke gefeliciteerd. Ik stuur jullie zo een mailtje met een verzoek om adresgegevens.  Verder wil ik iedereen bedanken voor het deelnemen en tot een volgende keer.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “De trekking”

  1. aaaaaaaahhh wat leuk :)) ik zag je mailtje en toen gelijk even kijken of het echt waar was hihih
    en ja mn naam ..leuk dank je wel voor mn naam te trekken uit je mooie prullenbak..
    ik ga je mn adrers doorgeven per mail ,,komt goed
    fijne avond
    Tineke

Reacties zijn gesloten.