Praten en quilten……

Gistermiddag was het erg gezellig tijdens de Sashiko-les. Hier een foto gemaakt door Cuny en bewerkt door Willeke.

Je ziet dat we een hoop lol hebben, maar zo af en toe kwam ik er ook nog toe om een steekje te zetten.

Het leuke van meerdere lessen is ook dat je dan kan zien hoe de andere bezig zijn geweest. Dom genoeg heb ik geen foto’s gemaakt. Vandaag heeft de verkoudheid waar ik al dagen tegen aan liep te hikken doorgezet. Veel niezen, hoesten en een loopneus maken het niet makkelijk om door te werken. Ik heb geen idee of ik het vandaag nog af maak, maar hier vast een foto van het blok  waar ik gisteren tijdens de les mee bezig was.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Praten en quilten……”

  1. joh, zie ik dat goed? Je quilt ook meteen met de sashiko? Weet je al wat je met de blokken wilt als ze klaar zijn? Het ziet er prima uit, hoor!

Reacties zijn gesloten.