Berenfeestje

Het gewone leven gaat onder tussen ook door. Gisteren stond er een bijzondere Berenclubavond gepland. We vierden met elkaar dat het twintig jaar geleden was dat de Berenclub haar naam kreeg. We begonnen met kinderchampagne waarna de kinderen geblinddoekt een beer moesten tekenen. Die ze daarna verder mochten verfraaien. Hier zie je een gedeelte van de resultaten.

Na het eten van patatje met…. hebben we een cadeautjesspel gedaan. Iedereen kreeg één of meer pakjes. Daarna was het tijd om te genieten van de ijstaart.  En tot slot moest natuurlijk het spel van het Berenclub gespeeld worden. Ieder jaar leren we de nieuwe leden het dierengeluidenspel ook wel bekend onder de titel nachtwacht. En het is en blijft favoriet. Alles bij elkaar een zeer geslaagd feestje. Volgende week gaan we weer knutselen.

Groetjes Helma

Eén gedachte over “Berenfeestje”

  1. Dat is beregoed dat kinderen nog écht kunnen spelen en creatief zijn….. Er zijn er genoeg die alleen maar achter de pc zitten ;-(

Reacties zijn gesloten.