Hoe het gaat.

De afgelopen dagen zijn voorbij gevlogen. Er zijn gewoon niet genoeg uren in de dag. Even een update rond Miems situatie. De linkerschouder is volledig in stukken en er zal een hele kunstschouder worden geplaatst. Deze operatie kan niet eerder dan volgende week vrijdag plaatsvinden. Tot die tijd is Miems thuis en slikt ze pijnstillers. Hierna zal een revalidatie volgen die er voor moet zorgen dat ze zoveel mogelijk beweeglijkheid terug krijgt. Dit is een proces dat tot een jaar kan duren.

Miems is erg blij met alle lieve reacties en blijken van medeleven. Hier een foto van de bloemen en kaartjes waar ze op dit moment naar kijkt.

Groetjes Helma

P.S. Op dit blog wil ik hier verder niet meer overschrijven. Wil je toch nog meer weten, mail me dan.

6 gedachten aan “Hoe het gaat.”

 1. Hoi Helma,
  Elly en ik zitten momenteel op Texel en lezen nu dit akelige bericht over Miems. Wilje haaronze beterschapswensenoverbrengen en veel sterkte en succes wensen?

 2. Tjonge zeg, dit is niet mis!
  Wens Mieps alle sterkte. is ze inmiddels al voor een cardioversie geweest (ritmestoornisbehandeling)
  Hartelijke groetjes, Willeke

 3. Allemachtig, dat is niet mis! Krijgt ze voldoende tegen de pijn tot de operatie? Wat heb ik met haar te doen! Groetjes!

 4. Hallo Helma,

  Eventjes je weblog niet gevolgd (m’n laptop heeft het begeven) dus lees ik nu het bericht van je moeder pas. Veel sterkte en beterschap!
  Groeten van Rian.

Reacties zijn gesloten.