Een jaar in Affo’s

Bij verschillende andere blog zag is een overzicht langs komen van alle gemaakte quilts. Al nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik ook wel een paar quilts heb afgemaakt dit jaar, maar ik had geen idee hoeveel. Met behulp  van mijn blog kon ik vrij makkelijk een lijstje maken.

De quilts:

  1. Crystal Star
  2. Strips and Curves
  3. Crown of thorns
  4. Costa Rica Cartwheel
  5. Oneblockwonder
  6. Log Cabin with a twist
  7. Dubbelzijdige quilt Roosjerood
  8. Waarom koop ik stof?

Verder nog  twee organizers, een laptoptas, de driehoekjes tas en drie blokjestassen. Een Ipadhoes, twee multomaphoesen en vier etui’s. Een paar pannenlappen, 2 naaldenmapjes en een rood jasje.  20 schildpadden en 20 vogeltjes, dit gelukkig samen met Miems. En tot slot ruim 10 sjaaltjes waar ik er negen zelf van heb gehouden.

Nu ik alles op een rijtje zet, is het toch meer dan ik dacht. Zeker omdat ik hier alleen die dingen heb vermeld die helemaal klaar zijn. Het afgelopen jaar heb ik ook nog aan andere projecten gewerkt, maar die zijn nog niet klaar. Hier een collage van bijna alle Affo’s van dit jaar.

Groetjes Helma