Wie het weet mag het zeggen.

Gisteren kon ik de verleiding niet weer staan. Ik heb weer een tijdschrift gekocht. Hierin staan een heel leuk patroon. Nu is er alleen één klein probleempje. Het patroon staat indelen in het tijdschrift. Een zogenaamde BOM. Op zich geen probleem. Ik benader gewoon de uitgever en vraag de eerdere nummer op, maar ik kan nergens ontdekken uit hoeveel delen deze BOM bestaat. Wel dat er nog drie delen gaan volgen, maar niet hoeveel er al zijn gepubliceerd. Mocht je het weten dan hoor ik het graag. Eerst een foto van de voorkant van het blad en dan een foto met daarop de quilt waar het mij om gaat.

Handtekening

3 gedachten aan “Wie het weet mag het zeggen.”

  1. Volgens mij heb ik deze quilt zien hangen op de beurs in Zwolle,het kaartje van de online knopenwinkel ligt in mijn kassa, Volgens mij is het Buttonfun, maar ik kan het je zeker zeggen als ik op de zaak ben, Volgens mij verkoopt zij ook het patroon, maar weet he niet zeker, ik zal eens voor je kijken,
    Groetjes
    Marina,

  2. Geen idee of vijfhuizen een bieb heeft maar mss hebben die het tijdschrift wel. De oude nummers bewaren ze daar ook en zijn kopieerbaar. Dat is een idee en anders zou ik een berichtje plaatsen op het prikbord van quilten.startpagina. Officieel mag je daar niet om kopieën vragen maar als iemand het tijdschrift heeft, kun je privé mailen. Maar….. als ik de kamers tel…. denk ik al snel aan 9 delen…. succes!

  3. Ik heb de edtie van Herfst 2011 en daar staat hij in ieder geval niet in. Dus wordt het verder uitzoeken voor je.
    Was gezellig vandaag!

Reacties zijn gesloten.