Bouwstop opgeheven.

Het is al weer bijna een maand geleden dat ik besloot om in mijn eigen tempo de 366 huisjes te bouwen. Sinds dat besluit is er geen huisje meer gemaakt. Gisteravond is daar verandering in gekomen. Allereerst heb ik een huisje voor Marina gemaakt in haar maat, maar mijn kleuren. Dom genoeg geen foto gemaakt, maar het huisje zal ongetwijfeld op haar blog komen. Hier te vinden.

Daarna ben ik verder gegaan met de blokken die ik al had voorbereid.  Vanmorgen op tijd de deur uit, om deel te nemen aan de huisjesbee in Den Dolder. We hebben een super gezellige ochtend gehad. Ik had in de voorraad lapjes met plaatjes voor achter de ramen op gezocht. En er werd vrolijk in gegrasduind. Er voor terug kreeg ik allerlei leuke blauwe lapjes en een paar bijzondere roze raampjes die je in de komende tijd langs zal zien komen. Op de foto zie je de lapjes die ik had meegenomen om te ruilen en twee zakjes. In het linker zakje zes bijna klare huisjes. In het rechter zakje mijn buit voor nog meer huisjes. Dit is niet het enige dat ik mee naar huis nam, maar over de rest vertel ik morgen.

Handtekening

Eén gedachte over “Bouwstop opgeheven.”

  1. Je huisje komt morgen op mijn blog! Kan ik weer een reserve huisje maken met al mijn nieuwe aanwinsten.
    Nogmaals bedankt voor je huisje! Het krijgt een mooi plekje in mijn dorp (je woont nu naast Ineke!).
    groetjes
    Marina.

Reacties zijn gesloten.