Een dagje op stap.

Gisteren was een bijzonder gezellige dag. Latifa, Angela, Malika en ik zouden er elkaar weer zien, na ons gezellige uitje van november. Helaas moest Malika verstek laten gaan, maar een zieke dochter gaat voor een uitje. De dag begon verder erg goed. Angela verwende ons met een stuk Chocolade cheesecake. Echt te lekker voor woorden.

Hierna zijn we via onze favoriete winkels bij Amsterdam museum, voorheen het Amsterdams historisch museum,  aangekomen. Daar hebben we ons enkele uren vermaakt met filmpjes, voorwerpen en andere interessante wetenswaardigheden over Amsterdam. We konden ook op de foto als schutter. Helaas kon ik de foto niet terug vinden, maar als hier mijn koppie in denkt, dan heb je beeld. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch van pizza en een broodje eiersalade. Onder tussen hebben weer heerlijk kunnen bijkletsen. De volgende de datum is ook al geprikt, ik kijk uit naar de volgende topdag.

Handtekening

2 gedachten aan “Een dagje op stap.”

  1. Mijn dochter voelt zich nog steeds niet goed, maar ze vindt het wel jammer dat ik mijn uitje gemist heb. Maar de volgende keer ben ik zeker weer van de partij!!
    groetjes ook van de meiden.

Reacties zijn gesloten.