Onweerstaanbaar.

Al enige tijd zie op verschillende sites allerlei leuke sokken langskomen. Daarvoor gebruiken ze erg leuke wol die leuke randjes geven, maar helaas bevat al die sokkenwol, echte wol. Nu ben ik niet lastig, maar wel allergisch voor echte wol, dus de sokkenwol ging aan mijn neus voorbij.  Toen ik hier twee weken geleden een opmerking over maakte, kon Marina me blij maken met sokkenwol waar geen wol in zit. Gisteren heb ik eindelijk de rust gevonden om te starten met breien. Het is echt verslavend, want dit is het resultaat tot nu toe.

Handtekening

2 gedachten aan “Onweerstaanbaar.”

  1. Sokken breien… zaaaaaaaaaaalig. Ik maak, gebruik en geef ze weg als “bedsokken”. Ik brei twee tegelijk op rondbreipennen, dan zijn ze tenminste altijd even lang en ik hoef niet te tellen en vergelijken. Soms begin ik bij de tenen (dan kun je ze passen voor de lengte), soms aan de boord. Zo houd ik sokken breien spannend……

Reacties zijn gesloten.