Halverwege.

Gisteravond was het weer Bee in de Lapjesgaard. We waren zowaar bijna compleet. Er werden leuke werkstukken getoond en daarna ging bijna iedereen lekker aan de slag. Ikzelf heb eerst mijn sokken afgewerkt. Vervolgens eerst de randstof gestreken om daarna de variahexagonnen vast te spelden. Inmiddels zit de rand voor de helft vast. Het wordt mu tijd om te bedenken met welke kleur garen ik de quilt wil quilten. En natuurlijk moet ik ook een plan maken wat ik ga quilten. In of out of the ditch, of toch een motief? Eerst maar eens de tweede helft vastzetten.

Handtekening

2 gedachten aan “Halverwege.”

  1. Het ziet er heel vrolijk uit zo met die mooie rand! Ik weet niet hoe de quilt er verder uit ziet en of je met de hand of machine wilt quilten? Er zijn hele mooie multi kleurige garens voor beide …. Mijn advies neem je quilt mee naar een winkel voor de kleur van het garen.
    Heb je je sokken al aan gehad? Zitten ze lekker?
    Groetjes
    Marina.

  2. Moeilijke keuze bij zo’n veelkleurige quilt. Ik zou denk ik de makkelijke weg kiezen en machinaal in the dtich kiezen. Komen de blokken naar mijn mening ook het ,mooist tot hun recht.

Reacties zijn gesloten.