Bijna honderd.

Er liggen nog drie piramides op me te wachten, maar als die in elkaar zitten ben ik halverwege. Honderd van de twee honderd piramides liggen dan te wachten op verdere verwerking. Het wordt tijd dat ik ook weer aan ander projecten ga werken anders zal ik de laatste 200 hexjes voorlopig niet kunnen rijgen, om ze daarna tot piramides te naaien. De 1800 hexjes die al geregen zijn, heb ik steeds gemaakt van stof die ik in mijn andere werkstukken gebruikte. De eerste zijn in 2007 geregen en terwijl ik ze tot piramides naai, komen er allerlei herinneringen boven.  Bijvoorbeeld het lapje met de witte hartjes. Dat is gekozen door Angela en heeft gediend als basis voor de blokjestas die ik voor haar gemaakt heb. Nu gauw verder naaien en rijgen.

Handtekening

Eén gedachte over “Bijna honderd.”

  1. Helma,
    ik vind het heel leuk om te zien wat je nu aan het maken bent van alle hexagonnen die je al die tijd opgespaard hebt. Toen we elkaar ontmoette in Vijfhuizen op de beurs had je het er al over. Leuk ook dat je een linkje plaatste naar mijn log als inspiratiebron.

    Mag ik, als ik een linkje plaats naar jouw log, daarbij ook 2 foto’s van jou gebruiken om te laten zien dat je er wel een geheel eigen draai aan de piramides gegeven hebt?

Reacties zijn gesloten.