Voorpret.

Enkele weken geleden vertelde ik hier dat mijn reis naar Houston geboekt was. Wat ik niet gezegd heb is, dat ik niet alleen ga. Net nadat ik geboekt had, kreeg ik een mailtje van Annelies, die had opgevangen dat ik plannen had om naar Houston te gaan. Zij had een reisje Houston al een tijdje op haar wensenlijst staan, maar wilde niet alleen. En nu gaan we dus samen. Vandaag ben ik bij Annelies op bezoek geweest om vast even onze reis te praten. Dom genoeg heb ik geen fototoestel meegenomen, want ze liet mij haar kalenderquilt zien. Echt heel mooi. En ook de top van haar lensquilt was net klaar.  Het was een gezellige middag die omvloog. Ik heb nu al zin in november.

Naast een bezoekje aan Annelies heb ik ook nog een quiltwinkel bezocht. Wat wil je als ze woont op slecht tien minuten rijden van het quilterspalet. De winkel ben ik niet met lege handen uitgelopen. Er waren nog een paar lapjes nodig voor de Capistrano. Dat zijn in mijn geval natuurlijk wit/rode lapjes. Hier een foto.

Handtekening

Eén gedachte over “Voorpret.”

Reacties zijn gesloten.