Helemaal top!

De top van de Kyoto Garden quilt is klaar. De randen zitten er allemaal aan. En de quilt is precies zo groot geworden als vooraf gepland. De blokkenrand was precies op maat in elkaar genaaid. Daar was ik erg blij mee, omdat ik in het verleden wel eens heb moeten puzzelen om het te laten passen, maar deze keer was netjes spelden genoeg. Het is heerlijk om te merken dat mijn vaardigheden in de loop van de tijd echt vooruit zijn gegaan. Heet goed op de foto krijgen van deze grote quilt  is minder makkelijk, maar als hij straks gequilt is doen we weer een poging.

Handtekening

5 gedachten aan “Helemaal top!”

  1. Wat is hij mooi geworden. Daar kun je trots op zijn.

    Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

  2. Geweldig, Helma! Wat is die mooi geworden. Heerlijk als iets precies is zoals je het wilt zonder extra stress. Zover ik weet is quilten nog altijd een hobby, toch!

Reacties zijn gesloten.