Een klein tipje.

Marina wilde weten of ik nu weer aan de huizenbouw ging, na het in elkaar zetten van de top van de Kyoto Garden quilt. Marina, ik moet je teleurstellen. De huizenbouw ligt nog steeds stil. Ik ben momenteel druk met het geheime project.  Daar kan ik niet teveel over vertellen of laten zien. Toch een klein tipje van de sluier. Deze leuke takjes maak ik machinaal.

De takjes worden straks versierd met enkele van deze gezellige bloemenknoopjes.

Handtekening

Eén gedachte over “Een klein tipje.”

  1. T.z.t. Krijgen we je projekt vast wel te zien! Jouw filmpje op You Tube heeft me net weer dat zetje gegeven om weer te gaan bouwen en kijk nu eens hoever ik alweer ben! En het zit al helemaal in elkaar ook en dat is zo leuk dat ik er nog meer zin in krijg om meer te bouwen, de volgende rij is ook weer bijna klaar…
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.