Toch nog een lapje nodig.

Vanavond heb ik een start gemaakt met het snijden van de stof voor de Capistrano-quilt. Het patroon komt uit het boek Stellar Quilts van Judy Martin. Natuurlijk ga ik in heel andere kleuren werken. Daarom moet er geteld en gerekend worden. En na al dat tellen en rekenen kom ik een rood-wit lapje tekort. Hier zie je het resultaat van mijn snijwerk tot nu toe. Netjes geordend in nasibakjes.

Nu moet ik dus nog op zoek naar een lapje. Nu wil het geval dat zowel de Lapjesgaard in Amstelveen als Marina´s Quiltcorner in Den Dolder morgen open dag houden.  Miems en ik waren toch al van plan om beide winkels met een bezoekje te vereren, maar nu moeten we zeker gaan. Wat een ellende! Geintje.

Handtekening

 

Eén gedachte over “Toch nog een lapje nodig.”

  1. Wat zielig! Ik hoop je morgen te zien en Miems eens in levende lijve te ontmoeten!
    Groetjes
    Marina

Reacties zijn gesloten.