Open dag.

De eerste dag van mijn vakantie ben ik begonnen met rustig ontbijten, gevolgd door wat quiltwerk aan de Venice Rose. Toen Miems klaar was met haar zangrepetitie zijn we vertrokken richting Amstelveen. Het was hier gezellig druk. De eerste lapjes werden gekocht en Miems mocht weer twee delen van de Fernhill BOM meenemen.

Hierna reden we opgewekt verder naar Marina´s Quiltcorner. Ook daar was het gezellig druk. Veel bekende en ook weer allemaal leuke lapjes.  Op deze foto zie je de rood/wit lapjes die ik vandaag gekocht heb.

Miems heeft ook een paar lapjes gescoord. En de mini 3/8 inch hexagonnetjes. Wat ze met de lapjes gaat doen kan ik nu nog niet verklappen. Dit is voorlopig een geheim project.

Tegen vieren reden we weer richting huis. En om het onszelf gemakkelijk te maken, gingen we langs de chinees. Hier zie je de resten van een heerlijke en snelle maaltijd. Nu eerst de Venice rose afmaken. En dan koffer en naaimachine inpakken. Morgen gaan we naar Texel.

Handtekening

3 gedachten aan “Open dag.”

  1. Ik ben ook net met de 3/8 inch begonnen en ben blij dat er lijmpennen bestaan! Leuk ook Miems nu ontmoet te hebben, weet ik tenminste over wie je schrijft! Veel plezier op Texel en wees lief voor Ineke he, want ze moet hier zaterdag ook weer aan de slag!
    Groetjes

Reacties zijn gesloten.